Ga naar hoofdinhoud

Aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui verbindt binnen en buiten op een heel subtiele, maar krachtige manier. U geniet hierbij dus van optimale lichtinval. Daarnaast brengt een schuifpui vele andere voordelen met zich mee. Zo neemt een schuifpui vaak minder ruimte in dan een systeem met draaideuren. Daarnaast kunt u de schuifpui geheel naar eigen smaak samenstellen. Veel verschillende stijlen zijn mogelijk: van klassiek tot modern.

U kunt kiezen voor een robuust of juist een slanke uitstraling, zonder in te leveren op stevigheid en draagkracht. Een ander voordeel van een schuifpui van aluminium i is de hoge isolatiewaarde, zeker wanneer u kiest voor beglazing de bestaat uit meerdere lagen, zoals HR+, HR++, HR+++ of tripleglas. Bovendien staat aluminium bekend als een onderhoudsarm materiaal en verhoogt u de inbraakveiligheid door te kiezen voor een schuifpui van Randstad Geveltechniek.

aluminium schuifpui repareren

Direct onderhoud of reparatie nodig?

aluminium schuifpui onderhouden

Aluminium schuifpui repareren

Heeft uw schuifpui reparatie nodig? Het kan zijn dat de schuifdeur moeilijk schuift of aanloopt, de schuifpui niet meer open gaat of vastloopt, de aluminium schuifpui niet meer goed sluit, de wielen en/of lagers versleten zijn of dat de schuifpui is beschadigd door een (poging tot) inbraak. Door de vele ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen wij de schade aan uw pui in de meeste gevallen snel repareren.

Zo kunnen wij de aluminium schuifpui opnieuw afstellen, de wielen en/of lagers van de pui vervangen, lekkages aan de schuifpui verhelpen en de beglazing en/of het hang- en sluitwerk van de aluminium schuifpui repareren.

Wij bekijken ter plaatse waar de oorzaak van het probleem ligt en welke reparatie aan de aluminium schuifpui passend is.

Aluminium schuifpui onderhoud

Is uw schuifpui aan onderhoud toe? Hoewel een schuifpui zeer onderhoudsvriendelijk is, raden wij aan om de rails zo nu en dan te ontdoen van vuil en meteen eventuele rubbers en tochtstrips schoon te maken. Als het onderhoud van de schuifpui wordt bijgehouden, kunnen gebreken, zoals een stroef lopende schuifdeur, en reparatie in veel gevallen worden voorkomen.

aluminium schuifpui rotterdam

Advies over uw gevel?

Aluminium Schuifpui Rotterdam

Zou u graag willen genieten van optimale lichtinval, een mooie overgang tussen binnen en buiten en de mogelijkheid voor ventilatie? Wij gaan graag voor u aan de slag met de reparatie en onderhoud van uw aluminium schuifpui in Rotterdam.

Aluminium Schuifpui Den Haag

Loopt uw schuifpui aan of stroef? Of zijn de wielen en/of lagers van uw aluminium schuifpui versleten? Wij zijn snel bij u ter plaatse in regio Den Haag. Als uw aluminium schuifpui reparatie of onderhoud behoeft, bijvoorbeeld omdat deze niet meer goed sluit of opengaat, komen wij graag bij u langs. Randstad Geveltechniek komt graag eens bij uw aluminium schuifpui in Den Haag kijken voor advies.

Is uw vliesgevel toe aan vervanging of onderhoud? Ook dan kan Randstad Geveltechniek u verder helpen.

 

Ook draaikiepramen repareren en onderhouden we graag voor u.

Back To Top