Ga naar hoofdinhoud

Aluminium vliesgevel

Een aluminium vliesgevel brengt veel voordelen met zich mee. Je kan er maximale glaspartijen mee maken en een aluminium vliesgevel laat veel natuurlijk licht binnen door de minimale profielering. Buiten dat dit bijdraagt aan een prettige werk- of leefomgeving, kan hiermee ook in de energiekosten worden gesneden.

Aluminium vliesgevels – ook wel aluminium glasgevels of gordijngevels genoemd – geven een modern en strak effect. U kunt hierbij kiezen of u gaat voor een robuuste uitstraling of voor een fijne uitstraling. Daarnaast is een aluminium vliesgevel winddicht, waterdicht en brandwerend en kunt u genieten van optimale thermische isolatie.

Direct onderhoud of reparatie nodig?

aluminium vliesgevel
vliesgevel prijs per m2

Vliesgevel prijs per m2

Wat is de prijs per m2 van een vliesgevel? Dit hangt sterk af van verschillende factoren, bijvoorbeeld de diepte van de profielen, het type glas dat wordt gebruikt en de diverse mogelijkheden in afwerking. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Op basis hiervan bepalen wij samen met u wat de optimale oplossing hiervoor is en stellen wij een offerte samen. Natuurlijk is de offerte voor uw vliesgevel geheel vrijblijvend. In de offerte wordt duidelijk wat de prijs per m2 voor de vliesgevel zal zijn.

Aluminium vliesgevel detail

Benieuwd naar het detail van een aluminium vliesgevel? Wij laten u graag afbeeldingen zien van een vliesgevel detail. De kozijnen en vliesgevels die wij ontwerpen, leveren en monteren, zijn onder andere van Schüco, Alcoa, Janssen, Forster en Kawneer. Wij presenteren de onderdelen van deze vliesgevels graag in detail aan u. U bent van harte welkom in onze showroom in De Lier. U kunt gemakkelijk telefonisch een afspraak maken.

Bent u op zoek naar een aluminium schuifpui? Bekijk de mogelijkheden en lees verder.

Advies over uw gevel?

Mocht u vragen hebben over uw aluminium schuifpui of over uw draaikiepraam, heeft deze bijvoorbeeld onderhoud of reparatie nodig?  Randstad Geveltechniek adviseert u ook graag over deze onderwerpen.

details aluminium vliesgevel
Back To Top