Ga naar hoofdinhoud

Gerenoveerd entree voor BUD Holland in Maasdijk

Bij BUD Holland hebben wij onlangs de entreedeuren gerenoveerd. De bestaande automatische aandrijving werkte niet meer naar behoren en voldeed bovendien niet aan de huidige eisen. Door het ruime assortiment aandrijvingen dat wij in verschillende afmetingen aanbieden waren wij in staat om ook bij dit project maatwerk te leveren. Een bijkomend voordeel hiervan was dat het esthetische aanzicht niet veranderd hoefde te worden en de bestaande deurvleugels behouden konden blijven.


Automatische deuren die voldoen aan de EN 16005 norm

Om ervoor te zorgen dat de schuifdeuren daadwerkelijk opengaan zodra iemand binnen wil treden, werken wij samen met ProN3. Deze partij heeft ook hier bij BUD Holland de deuraandrijvingen geleverd. In onze showroom in De Lier staan de aandrijvingen van ProN3 uitgestald, zodat u de automaten en de verschillende besturingsmogelijkheden in werkelijkheid kunt bekijken.

Een voordeel van de geïnstalleerde deurautomatisering is dat deze voldoet aan de EN 16005 norm. Deze norm heeft betrekking op de automatische deuren die gebruikt worden voor normale toegang, vluchtroutes en voor brand- en rookwerende deuren. De EN 16005 norm reguleert de veiligheid van personen die een automatische deur doorgaan. Fijn dat wij hebben kunnen bijdragen aan een veilig entree bij BUD Holland!

   

 

Back To Top