Ga naar hoofdinhoud

Gerenoveerde gevels aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel

U zult het misschien niet zeggen, maar het pand dat hier afgebeeld staat, diende voor de renovatie als groothandel in vleesproducten. Hoe dit pand is omgetoverd naar een showroom, legt Arjo van bouwbedrijf Schenkelbouw in Capelle aan den IJssel u uit.

“Van mei tot en met juli 2020 zijn wij als bouwbedrijf bezig geweest met de renovatie van dit pand aan Hoofdweg 38 in Capelle aan den IJssel. Omdat het pand een heel andere functie kreeg, die overigens vergelijkbaar is met veel andere panden op dit bedrijventerrein, werd het pand bijna helemaal gesloopt. Alleen het skelet van het pand bleef intact. De basis van de gevels is geconstrueerd uit beton. Hier zijn sandwichpanelen overheen geplaatst. Dit materiaal geeft immers een nette uitstraling en kan in hoge snelheid worden geplaatst. De renovatie zorgt ervoor dat het pand klaar is voor de toekomst; het pand voldoet ruimschoots aan de gestelde isolatiewaarden en het dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Randstad Geveltechniek heeft het plaatje compleet gemaakt door het uitdenken en plaatsen van de gevelpuien en vliesgevels. Bij een ander project werkten wij ook samen met Randstad Geveltechniek. Dit beviel zo goed dat wij voor dit project opnieuw voor een samenwerking met Randstad Geveltechniek hebben gekozen. Het is voor ons als bouwbedrijf heel fijn dat wij ontzorgd worden op het vakgebied van Randstad Geveltechniek. Zij leveren kwaliteit en denken zowel voor als na het project met ons mee. Een heel prettige samenwerking dus!”

   

Back To Top