Ga naar hoofdinhoud

Maak kennis met Gert!

Laatst hebben we weer een nieuwe collega mogen verwelkomen – en we kunnen verklappen; het is geen onbekende in het vak. Gert heeft veel werkervaring in de kozijntechniek en komt zijn schat aan kennis delen met ons als werkvoorbereider. 

Gert heeft onder andere 25 jaar ervaring bij Van Dool Geveltechniek, waar hij meerdere jaren heeft samengewerkt met Albert en Gerard. Ze hebben altijd contact gehouden en Gert heeft zo de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging te beginnen bij Randstad Geveltechniek. 

Nu al kan Gert zeggen dat hij zijn werk leuk vindt om te doen. De werken zijn gevarieerd en uitdagend en de sfeer binnen Randstad Geveltechniek is volgens Gert goed. Gert vertelt: “De sfeer tussen de collega’s en op de werkvloer is prettig.” Of Gert een baan bij Randstad Geveltechniek zou aanraden? “” Zeker weten, het is een gezellig bedrijf met afwisselende werkzaamheden, dat mooie producten biedt.”

Naast het werken bij Randstad Geveltechniek, kan je Gert ook rond zien rijden in zijn camper. Met de camper op reis is zijn hobby en daarnaast is hij ook vrijwilliger bij de Nederlandse Kampeerauto Club. Hier bedenkt en organiseert hij weekenden voor leden. 

Welkom in het team Gert!

Back To Top