Ga naar hoofdinhoud

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers: De kleine beurt!

U woont in de Randstad en heeft kunststof of aluminium kozijnen die onderhoud nodig hebben of waarvan iets kleins kapot is, dan hebben wij voor u een eenvoudig en duidelijk voorstel:  De kleine beurt.

Een monteur wordt bij u ingepland en voert de reparatie en/of het onderhoud uit. Na afloop ontvangt u van ons digitaal de rapportage en uw factuur. Dit voor een totaalbedrag van € 145,– netto incl. btw en voorrijkosten, excl. kosten eventueel te vervangen onderdelen.

Als blijkt dat er meer dan het geplande manuur nodig is kan de monteur met u afspreken iets langer door te gaan (tarief € 34,–/half uur), of met u een vervolgafspraak maken. In dat geval betaald u de 2e keer geen starttarief maar alleen het uurtarief.

Ook kan het zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden die de monteur niet bij zich heeft. U ontvangt dan bij de rapportage een prijsopgave voor de vervolgwerkzaamheden en het materiaal.

Wilt u een kleine beurt inplannen?

Stuur een mail met uw adresgegevens en uw melding naar: service@randstadgeveltechniek.nl en binnen 4 werkdagen nemen wij contact met u op om de beurt in te plannen.

Onze monteurs staan er klaar voor!

auto's randstad geveltechniek

 

Via onderstaande link  leest u meer informatie

informatie onderhoud en reparatie

 

Back To Top