Ga naar hoofdinhoud
monteur-mick

Maak kennis met Mick!

De keuze was voor Mick snel gemaakt toen een goede vriend van hem – die al bij  Randstad Geveltechniek werkte – ons als werkgever aanraadde. Dit was niet de enige reden; ook het werken aan mooie projecten deed Mick het hoveniers vak verruilen voor een baan als leerling monteur bij Randstad Geveltechniek.

Wat zijn rol zo bijzonder maakt? Mick vertelt: “Je werkt aan projecten waarbij je contact hebt met klanten. Je kunt direct aan de klant uitleggen wat je gaat doen én er iets moois neerzetten.” Het leukste werk vindt hij het zetten van kozijnen en dan vooral bij nieuwbouw. “Als de kozijnen erin gaan, wordt het echt ineens een huis!”

De sfeer binnen Randstad Geveltechniek is goed volgens Mick en hij omschrijft zijn team als hecht. “Ik word enthousiast van het maken van gave dingen met mijn collega’s, we creëren mooie eindresultaten.” Of Mick een baan bij Randstad Geveltechniek zou aanraden? “Ja, zeker weten! Het is een goede werkgever, ze zijn goed voor het personeel en persoonlijk vind ik het leuk werk.”

Back To Top