Ga naar hoofdinhoud
verkade-klimaat

Extra verdieping op het bestaande pand van Verkade Klimaat in Wateringen

Update:

Het project bij Verkade Klimaat in Wateringen is naar alle tevredenheid afgerond. De extra verdieping is bovenop het bestaande pand geplaatst, zoals hieronder te lezen is. De horizontale zonwering vormt – wat ons betreft – een heel fraaie finishing touch!

verkade-klimaat    verkade-klimaat    verkade-klimaat

verkade-klimaat    verkade-klimaat

verkade-klimaat

Herkent u onderstaande beelden nog? Dit is het pand van Verkade Klimaat in Wateringen. In 2017 hebben wij hier de speciale gevel met geprinte beglazing mogen engineren – in opdracht van Bouwbedrijf Jongerius.

 

 


Bron: HET architectenbureau, fotograaf Peter de Ruig

Nu, zo’n vier jaar later, werd het tijd voor de volgende stap: de plaatsing van een extra verdieping op het bestaande pand van Verkade Klimaat, waarbij de onderliggende vliesgevelstijlen naar boven verlengd worden… Bij Randstad Geveltechniek B.V.noemen wij dat een prachtige uitdaging! Nog uitdagender wordt het als deze klus plaatsvindt in de weken waarin de meeste neerslag van het jaar valt.

Dankzij een ‘waterdicht’ montageplan en een goede samenwerking met Bouwbedrijf Jongerius is wateroverlast voorkomen en konden de medewerkers van Verkade Klimaat op de onderliggende verdiepingen hun werk ongestoord blijven uitvoeren.
Benieuwd hoe dit eraan toegaat? Bekijk de foto’s hieronder.
     
Back To Top