Ga naar hoofdinhoud

Wij zijn opnieuw VCA gecertificeerd!

Natuurlijk willen wij onze stakeholders – opdrachtgevers, leveranciers en andere betrokkenen – ervan verzekeren dat het eindresultaat van een project van goede kwaliteit is én gerealiseerd is door professionele, veiligheidsbewuste mensen binnen de gestelde termijn. Daarom hebben wij in 2018 het VCA-certificaat (VCA* – 2017/6.0) behaald. VCA staat voor VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) Checklist Aannemers, welke is opgesteld door Stichting Samenwerken voor Veiligheid. Met dit certificaat tonen wij aan dat wij beschikken over goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding tot veiligheid.

In de tussentijd hebben wij de bijbehorende veiligheidsnormen niet verwaarloosd. In tegendeel zelfs; het VCA-certificaat is onlangs verlengd tot en met 2024. Bij een samenwerking met Randstad Geveltechniek bent u dus gegarandeerd van professionaliteit én veiligheid, zowel bij nieuwbouw, reparatie, onderhoud als verduurzaming en vervanging.

“Duidelijke afspraken met het uitvoeringsteam van de aannemer vormen de basis voor goede montage. Het is belangrijk dat we voor de start van een project precies weten hoe de zaken ervoor staan. Daarom beoordelen we, alvorens het project van start gaat, op de projectlocatie hoe de situatie is, zodat we niet voor verrassingen komen te staan tijdens de uitvoering. In dit stadium zorgen wij bovendien per project voor de veiligheidsinventarisatie. ‘Welke specifieke veiligheidseisen stelt het project?’ en ‘Wie is de veiligheidscoördinator van de aannemer?’ zijn vragen die wij op dat moment stellen. Een toolboxmeeting met de betrokken monteurs garandeert vervolgens dat iedereen exact weet wat er van hem of haar verwacht wordt. De betrokkenheid die hiermee wordt gecreëerd, zorgt ervoor dat alle medewerkers zich samen voor de volle 100% inzetten op het gebied van efficiency, kwaliteit en veiligheid. Oftewel, we werken veilig of we werken niet,” aldus Albert van Meggelen – manager operations.

Back To Top